Welkom op Squash Deal or Registreer
Contact us
Racket kiezen

 

Verzendkosten:

Nederland en België

  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,00

  • Onder de € 50,00 slechts € 6,75 verzendkosten bij betaling via iDeal, PayPal of vooruitbetaling

  • U ontvangt, nadat uw bestelling is afgerond, een e-mail met daarin een Track&Trace code zodat u uw bestelling op de site van PostNl kunt  volgen.

  • € 2,75 voor verzending van artikelen die in/door de brievenbus passen

Duitsland

  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75,00

  • € 6,75 euro voor zendingen naar Duitsland

  • U ontvangt, nadat uw bestelling is afgerond, een e-mail met daarin een Track&Trace code zodat u uw bestelling kunt  volgen

Andere EU landen

  • € 9,50 euro voor zendingen naar andere landen binnen Europa

  • U ontvangt, nadat uw bestelling is afgerond, een e-mail met daarin een Track&Trace code zodat u uw bestelling kunt  volgen

Afhalen in Herten

In overleg is het mogelijk uw bestelling af te halen op ons adres, Merumerbroekweg 8 in Herten. Neem eerst even telefonisch contact op om een afspraak te maken, +31 6 4317 8613.

Bezorgadres

U kunt uw bestelling thuis of op uw werk laten bezorgen. Wanneer het pakket niet in ontvangst kan worden genomen, wordt het pakket een dag later nog een keer aangeboden. De postbode laat dan een briefje achter in uw brievenbus. Wanneer het pakket een dag later weer niet wordt aangenomen, dan wordt het afgeleverd bij het dichtstbijzijnde Postnl filiaal.

PakjeGemak

Bij Squashdeal is het voor klanten in Nederland mogelijk om gratis gebruik te maken van PakjeGemak. U kiest zelf waar en wanneer u het pakket in ontvangst neemt.

 

PakjeGemak

De keuze is aan u
Wie winkelt op internet hoeft niet meer thuis te blijven om zijn bestelling in ontvangst te nemen. Met PakjeGemak bepaalt u zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt. U kunt kiezen uit een van de 1700 winkellocaties aangesloten bij PakjeGemak.

Ruime openingstijden
PakjeGemak locaties kennen ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20.00 uur of later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1600 locaties geopend. Onderstaande tabel geeft een indicatie van de openingstijden.

Om een beeld te geven van de mogelijke locaties, hier een aantal voorbeelden:
- Supermarkten (o.a. Super de Boer, Jumbo, Spar, C1000)
- Tabakswinkels
- Boekenwinkels (o.a. Primera, The Read shop, Bruna)
Deze winkels zijn niet alleen in grote plaatsen te vinden, maar ook in kleine gemeentes/dorpen.

Hoe werkt het?
Kies uw PakjeGemak locatie.
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, moet u beslissen waar de zending naar toe moet worden gestuurd. U kunt kiezen voor een huis/werkadres, maar ook voor een PakjeGemak locatie. Op basis van postcode, plaatsnaam of regio worden de dichtstbijzijnde locaties getoond, inclusief openingstijden. U maakt een keuze en vervolgt het bestelproces op de website.

Bekijk hier alvast mogelijke afhaallocaties.

Notificatie
Wanneer wij uw bestelling verzenden, ontvangt u via mail een bevestiging en een track & tracé code. Hiermee kunt u zien wanneer uw zending op de afhaallocatie aanwezig is. Daarna kunt u, met uw legitimatie, de bestelling afhalen!
Van toepassing zijn de servicekaders zoals u die kent van TNT Post Pakketservice. De overkomstduur is in de regel 24 uur. Na verzending van het pakket, kan het doorgaans de volgende dag na 16:00 uur afgehaald worden.

Wat zijn de kosten?
Squashdeal.nl  biedt de service PakjeGemak volledig gratis aan!