Welkom op Squash Deal or Registreer
Contact us
Racket kiezen

Dunlop Starterskit Premium 2017

Bookmark and Share

Status : Binnenkort beschikbaar

SKU : MS D Starterskit 3.0

Advies prijs: € 78,00

Onze prijs € 53,00

Kort overzicht

De starterskit van Dunlop voor als je met je vriend of vriendin aan de slag wilt. 2 maal de nieuwe Force Xtreme Ti met éénmaal een blauwe stip beginnersbal en een bal met een gele stip voor als je enkele weken verder bent. Voor de beginnende speler die graag tweemaal hetzelfde racket wil hebben, is dit natuurlijk een prima aanbieding. Het verschil met de Starterskit 2017 is dat de Force Xterme Ti is voorzien van een extra trillingsdemper in het frame.

Rollover image to zoom in

  • https://www.squashdeal.nl/media/catalog/product/cache/8/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/t/starterskit_3.0_force_extreme_ti_1.jpg

Details

De starterskit van Dunlop voor als je met je vriend of vriendin aan de slag wilt. 2 maal de nieuwe Force Xtreme Ti met éénmaal een blauwe stip beginnersbal en een bal met een gele stip voor als je enkele weken verder bent. Voor de beginnende speler die graag tweemaal hetzelfde racket wil hebben, is dit natuurlijk een prima aanbieding. Het verschil met de Starterskit 2017 is dat de Force Xtreme Ti is voorzien van een extra trillingsdemper in het frame.

Extra informatie

Maat 140
Merk Dunlop
Materiaal Titanium Composite
Gewicht racket Aluminium legering
Snaarpatroon 16 x 18 powermax
Bladgrootte 525 cm2
Balans Head heavy